Vídeo
Hem de ser positius per força?

Tot es mou
 

Depressió o felicitat vacacional?

Tot es mou
 

Hi ha pors, angoixes i fòbies de tota mena.

El celobert
 

¿Eres un marciano?

Punk Talks.
 

La positividad negativa

TEDxJardinsdeLaribal.
 

Toda terapia debería ser breve

Punk Talks.
 

Punk Test

Punk Talks.
 

Hay mucho psicólogo de mierda

Punk Talks.
 

La terapia es autoengaño

Punk Talks.
 

Inteligencia vomitiva

Punk Talks.
 

El veneno está en la dosis

Punk Talks.
 

¡La ansiedad y la madre que la parió!

Joaquim Lamora habla con Victor Amat sobre la ansiedad.
 

Ansietat, depressió, pors…

Aparición en el programa Divendres de TV3 junto a Xevi Verdaguer.

¿PA ESTO UNA CARRERA?
Síndrome de Ayuda Compulsiva Profesional

Ponencia sobre Terapia Breve aplicada al dolor crónico en las Jornadas de Dolor Crónico de FIOS Formació.

EMOCIÓN Y CON-GESTIÓN
Cuando la solución es el problema

Ponencia ofrecida en el XXV Congreso de Entrevista Clínica y comunicación asistencial, organizado en Barcelona del 6 al 8 de noviembre 2014, por el Grupo Comunicación y Salud, perteneciente a los grupos de trabajo de la Semfyc.

EL HÁBITO NO HACE AL MONJE

 

Entrevista en el canal de Youtube de Joaquim Lamora.

Audio


Club Dante – 3 de juliol de 2018

Hablando del malestar emocional.


Club Dante – 3 de juliol de 2018

Intervenció en el programa «Les mil i una nits».

Som diferents els uns dels altres, això és una obvietat! Així que quan ens aparellem amb una altra persona és evident que no és igual que nosaltres. Malgrat això, hi ha parelles i parelles! Parelles en què tots dos s’assemblen una mica o molt, i parelles en què els dos són diferents, una mica o molt! Avui, parlem de les parelles en què l’un i l’altre són molt diferents. Poden triomfar, aquestes relacions? Com es poden salvar les diferències? En parlem amb els psicòlegs Víctor Amat i Elena Àngel.

Felicidad, coaches y psicos. Participación en el programa Club Dante.

De converses incòmodes tots n’hem viscut una vegada o altra. No ens agradaria trobar-nos-hi, però són gairebé inevitables. Evitar-les no és una bona opció, i afrontar-les amb agressivitat, tampoc.

«Cuando le dices a alguien que sea positivo, le estás diciendo: no te quiero escuchar».

Avui, a la classe dels Dofins de l’Elisabet Pedrosa, hem preguntat als nens què els agradava més i què menys de si mateixos: què cal perquè s’acceptin a si mateixos? Parlem amb Víctor Amat, psicòleg, president de l’Associació Espanyola de Psicoteràpia breu i codirector del postgrau en Teràpia Breu de la Universitat de Girona.

Segons una enquesta, un de cada quatre alumnes explica que ha estat víctima de burles, insults o riotes. En parlarem amb el psicòleg Victor Amat, president de l’Associació espanyola de Teràpia breu i co-director del postgrau en teràpia breu de la Universitat de Girona; i amb Gemma Alsina, llicenciada en Psicologia i postgrau en Pertorbacions del llenguatge i tècnica docent de la Direcció General d’Educació infantil i primària del Departament d’Ensenyament.

Diu Vicens Olivé, Gestalt i PNL, que les bases de la PNL (la Programació Neurolingüística) són comunicar, aprendre -només allò que volem i ens convé- i canviar. En parlarem amb Vicens Olivé, soci fundador de l’Institut Gestalt, i autor del llibre «PNL & coaching»; i amb Víctor Amat, psicòleg, especialista en Teràpia Breu i formador en PNL.

Valerie Mounier, autora d'»Ayudar a los niños a través de la PNL», proposa aplicar la PNL en nens per resoldre en poques sessions dificultats de comportament, perquè ajuda el nen a verbalitzar les seves preocupacions, a conèixe’s millor i a comprendre els altres. En parlarem amb Valerie Mounier, formadora en PNL per l’Institut Français de PNL, i coach familiar; i amb Víctor Amat, llicenciat en psicologia, president de l’Associació Espanyola de Psicoteràpia Breu i formador en PNL.

Prensa
 
Media
 
Media
 
Media
 
Media